Schulpengat.nl

Gezocht: Schulpengat-bankje

We krijgen vaak vragen van bezoekers, zo ook dit keer. Een TESO-liefhebber is op zoek naar een bankje van de Schulpengat. Wie heeft een tip?

Toen het vertrek van de Schulpengat (1990) op handen was, zijn er een hoop bankjes van het schip gehaald. Ook bij de sloper in Gent zijn een aantal bankjes vergeven aan liefhebbers. Enkele bankjes zijn hergebruikt, zoals op de veerboot van Texel naar Vlieland. Sommige liefhebbers hebben zelfs een heuse tour georganiseerd met een bankje, terug op Texel en ver daarbuiten.

Mocht iemand een gele bank hebben en er vanaf willen: neem vooral contact op met Schulpengat.nl en dan brengen we je in contact met de vraagsteller. Deze fanatieke fan laat weten goed te betalen voor een bankje en ophalen is geen probleem.

Navigatie nieuws & achtergrond

Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier: