Schulpengat.nl

Laatste drijvende meters Schulpengat

Woensdagmiddag 20 maart 15u maakt de romp van de Schulpengat definitief haar laatste ‘reis’: van de kade naar de sloophelling.

Je zou het de laatste reis van de Schulpengat kunnen noemen, al is het maar honderd meter. Vanmiddag verruilt de voormalige veerboot de kade voor de sloophelling. Vanaf 1 november 2018 lag de Schulpengat aan de kade van het Gentse Galloo, tot nu het punt gekomen is dat de romp niet meer al drijvende verder gesloopt kan worden. In de officiële systemen van de havenautoriteiten staat een ‘shift’ op het programma voor woensdagmiddag 20 maart 15u met als eindbestemming de ‘slipway’.

Meepraten kan op de Twitterpagina van Schulpengat.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier: