Schulpengat.nl

Veerboot in schaapskleren (1)

Deze rubriek behandelt steeds een wolf veerboot in (Texelse) schaapskleren. Vandaag kijken we naar de veerboot Schulpengat in een ander jasje.

De veerboot Schulpengat kennen we in de oorspronkelijke gele kleur (1990-2007) of in de huidige witte kleurstelling (2007-). Met de komst van de nieuwe veerboot Texelstroom (2015) introduceert TESO een nieuwe huisstijl. De Dokter Wagemaker (2005) krijgt bij de retrofit dezelfde stijl aangemeten. Alleen de Schulpengat blijft achter aangezien het schip te koop staat en niet meer in de vaart is. Daar brengen wij graag digitaal verandering in.

Meepraten kan op de Twitterpagina van Schulpengat.nl.
Lees eens de scheepsbiografie van de veerboot Schulpengat.

Navigatie nieuws & achtergrond

Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier: